Autocamion răsturnat lângă Juliţa
31.05.2021

Informare IPJ Arad: Astăzi, în jurul orei 16:20, un bărbat de 50 de ani, din Macea, în timp ce conducea un autotren în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, dinspre Arad spre Deva, în proximitatea localității Julița, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând parapetul din partea dreaptă a părții carosabile.

Autotrenul s-a răsturnat, șoferul fiind încarcerat în cabină. 

Ulterior, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza rănilor suferite, urmând a-i fi recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit de polițiști pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Informare ISU Arad: Secția Bârzava a intervenit în urma cu putin timp pe DN 7 în zona localității Julița pentru salvarea unei persoane, șofer de autocamion, încarcerat în cabină.

În momentul sosirii echipajului de salvatori șoferul era cooperant, conștient. A fost extras din cabina si predat în viață echipajului SAJ.