Atac brutal în Cintei: Două femei bătute cu sălbăticie în propria casă de tâlhari mascați
15.10.2024

Soacra și nora, victimele unei agresiuni terifiante 

Într-o dimineață liniștită din satul Cintei, județul Arad, două femei au fost atacate cu violență de indivizi mascați în propria locuință. Tâlharii căutau un seif despre care victimele nu știau nimic.


Agresorii au acționat la pont 

Atacatorii, mascați și pregătiți, au așteptat momentul potrivit pentru a lovi, cunoscând faptul că bărbatul casei nu era acasă. Prima victimă a fost soacra, o femeie de 60 de ani, care a fost sprayată și bătută crunt.


Tânăra mamă atacată în timp ce își ținea copilul în brațe 

După ce nu au obținut informații de la prima victimă, tâlharii s-au îndreptat spre curtea din spate, unde nora, abia devenită mamă, a fost atacată în timp ce își ținea bebelușul. Înfricoșată, femeia le-a oferit tot ce avea.


Tâlharii au fugit cu mașina victimei 

După ce au luat 3000 de lei, bijuterii și cheile mașinii, agresorii s-au făcut nevăzuți. Mașina a fost găsită ulterior abandonată într-o localitate de graniță, dar făptașii sunt încă de negăsit.


Poliția în alertă, comunitatea șocată Autoritățile au instalat filtre în tot județul pentru a-i prinde pe atacatori. Întreaga comunitate este în stare de șoc, iar investigațiile continuă.