Arădeni cu care ne mândrim: Echipa de robotică Bolts
29.07.2022
Echipa de Robotică Infinity Bolts a Liceului Național de Informatică Arad a primit diploma Aradeni cu care ne mandrim.
Echipa noastra a făcut o impresie deosebită în SUA, unde renumita companie Google i-a remarcat performanța și i-a onorat participarea meritorie cu tricolorul românesc. Este vorba despre echipa din clasele a 9-a și a 10-a care au avut o clasare foarte bună la un concurs organizat în SUA.

Deputatul Sergiu Bîlcea le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” și i-a felicitat pe elevi, profesori și părinți pentru performanța obținută.

„Performanța aduce performanță, puterea exemplului contează. Este a doua echipă de la LNI care obține rezultate fantastice într-un domeniu de vârf și de mare viitor. Am cunoscut chiar în laboratorul lor niște copii inteligenți, pasionați, muncitori, serioși. Sunt convins că vor reuși să se impună tot mai mult. Știu că vor avea cariere de succes, îmi doresc să fie la rândul lor un exemplu care inspiră alți tineri. Performanța lor se datorează desigur și profesorilor, părinților care îi susțin. Comunitatea noastră poate să crească prin inteligență și cunoaștere, prin performanță și muncă. În acest sens, echipa Infinity Bolts sunt un exemplu”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” urmărește să aducă în atenția opiniei publice oameni care realizează performanțe deosebite, care inspiră comunitatea și promovează imaginea Aradului.