Arădeanul Stahl, la Rapid! „Mi s-a îndeplinit un vis!”
30.08.2021

Mijlocașul arădean Albert Stahl este noul jucător al Rapidului. Transferul fostului utist de la Astra la Rapid s-a perfectat astăzi, pentru o sumă în jurul a 100.000 euro. 

„Mă simt foarte fericit, mi s-a împlinit un vis, acela de a ajunge la o asemenea echipă de tradiție. Am simțit spiritul Rapidului chiar pe pielea mea, când am fost la meciul cu FCSB, iar de atunci pot spune că m-am îndrăgostit de acest spirit și abia aștept să îl simt și pe teren. Rapid înseamnă un club iubit, unic pentru suporterii pe care îi are și sunt norocos că pot juca aici”, au fost primele cuvinte ale lui Stahl din postura de jucător al Rapidului. 

Crescut de Atletico Arad, Albert Stahl a evoluat timp de trei sezoane în tricoul UTA-ei în Liga a II-a, înainte de a fi achiziționat de Astra Giurgiu. După două stagiuni în Liga 1 în tricoul echipei giurgiuvene, aceștia au retrogradat în această vară, iar mijlocașul arădean a fost dorit de mai multe formații din prima ligă, printre care și UTA. Stahl ar putea debuta pentru giuleșteni chiar pe Arena „Francisc Neuman”, unde UTA și Rapid vor juca în etapa a opta din Liga 1, vineri, 10 septembrie, de la ora 21:00.

Un alt fost utist este aproape de a-și părăsi echipa. CFR Cluj negociază cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru împrumutul lui Denis Rusu, fotbalist care nu a prins nici măcar foaia de joc a clujenilor în cele 16 partide pe care aceștia le-au disputat în acest sezon, în Liga 1 și cupele europene. Fostul jucător al Lipovei a strâns 36 de partide în sezonul trecut pentru UTA, în care a reușit două goluri și două pase de gol.