AR-MEDICA - UN REAL SUCCES
08.11.2022

După o pauză de doi ani cauzată de pandemie, Ar-Medica a revenit în forţă cu o ediţie de succes. Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 3-5 noiembrie la Expo Arad şi a fost mult așteptat de vizitatori și de expozanţii din țară și din străinătate. 

Datorită succesului pe care l-a înregistrat anul acesta, Ar-Medica se clasează pe primul loc în rândul expozițiilor de profil medical din România.

În cadrul expoziției au fost expuse și comercializate produse și materiale destinate consumului medical, dar și aparatură medicală profesională, reprezentând noutăţile din domeniul medical.

A fost o ediţie reuşită. Ar-Medica a reunit în acest an un număr de 65 de expozanți din țară și din străinătate, a atras 3.200 de vizitatori în cele trei zile destinate expoziției și a găzduit conferințe și congrese organizate de Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiul Medicilor Arad, Colegiul Farmaciştilor Arad și Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad.

Ar-Medica reușește și în acest an să ridice standardele expozițiilor de profil medical din România, datorită excelenței și profesionalismului.