AOA
09.07.2022

Prima zi de Arad Open Air a fost o gură de aer pentru cei aproape 10.000 de arădeni şi nu numai.

Punctul culminant al serii a fost momentul când legendara trupă BUG Mafia, care anul viitor va împlini 30 de ani de activitate, a încins atmosfera pe Aeroportul Internaţional Arad.

„De la an la an, Arad Open Air Festival crește. Publicul numeros de aseară ne-a demonstrat, încă o dată, că Aradul are nevoie de un festival de mare anvergură. Aproximativ 10.000 de oameni au venit încă din prima zi să se bucure de muzică si atmosfera unică. Urmează încă două zile de distracție și suntem pregătiți să primim petrecăreții cu brațele deschise.” - a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

Prezentă ca în fiecare an, echipa Radio şi TV Arad a amenajat un mini-studio în terminalul aeroportului, unde artiştii s-au lăsat întemniţaţi în schimbul unui mic joc intitulat „The Truth Will Set You Free”, care a scos la iveală adevărului.

În prima zi, Şatra B.E.N.Z, Tujamo şi Pascal Junior au fost printre cei care au răspuns provocării.

Toate interviurile, live-urile şi răspunsurile din cadrul mini-jocul „The Truth Will Set You Free” le puteţi urmări pe pagina de facebook TV Aras şi contul de Tik Tok @tvradioarad.