AOA - Programul pe scene şi zile este de acum public!
11.08.2021

Artiștii anunțați pentru Main Stage sunt: OUTLANDISH, SUBCARPAȚI, GOLAN, CTC, CARGO, BASSKA, THE CASE, RUA, KINGS ARE OVERRATED,  RULES, DJ SHIVER, GOJIRA & PLANET H, PASCAL JUNIOR, PAUL DAMIXIE, VALI BARBULESCU, MIKE KROSS și alții.


Arad Open Air Festival se va desfășura, în perioada 13 – 15 august 2021, la Aeroportul Arad.

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, pot participa la evenimente în aer liber următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

C. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoria D, organizatorii vor amplasa un punct medical de testare rapidă la Aeroportul Arad, locația festivalului.

Accesul la Arad Open Air festival se poate face și prin testare rapidă cu 24 de ore înainte, pentru persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală.

Testele rapide se vor putea face și la intrarea în festival.

La locația festivalului se va amenaja un centru medical mobil pentru testare rapidă antigen Covid-19. Cost 30 lei/testare.