Angajează-te la Ambasada SUA
07.02.2020

Daca te gandesti sa faci o schimbare viata si ai studiile potrivite, Ambasada SUA în România iti da o sansa, doar ca trebuie sa te grabesti.

Ambasada SUA în România face angajări în această perioadă. Salariile oferite încep de la 1.800 de lei şi pot ajunge la 5.000 de lei.

Mai precis se cauta specialist în Resurse Umane si tehnician sisteme de alarmă dar este oferta si pentru muncitori şi electricieni.

Pentru postul de specialist Resurse Umane, salariul porneşte de la aproape 5.200 de lei net lunar. Cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cinci ani experienţă relevantă în Resurse Umane, cunoştinţe solide de engleză, sa fie buni comunicatori sa dea dovadă de tact şi sa aiba abilităţi de analiză.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să fie absolventul unei specializări universităre din domeniul Resurselor Umane, Management sau Administrarea Afacerilor.

Ultima zi de depurene a CV-ului este de 16 februarie.

Tehnician sisteme de securitate

Salariul minim oferit este de aproape 2.500 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să cunoască bine limba engleză, are abilităţi tehnice şi permis de conducere categoria B de minimum cinci ani.

De asemenea, 16 februarie este termenul-limită de depunere a CV-ului.

Electrician

Pentru electrician, salariul minim oferit este de aproape 2.500 de lei net lunar. Pot depune CV-uri cei care au absolvit liceul, au cel puţin trei ani experienţă în mentenanţa sistemelor electrice ale clădirilor, au cunoştinţe solide în domeniul electric, au cunoştinţe bune de engleză şi permis de conducere categoria B.

Termenul limită de depunere a CV-ului este de 11 februarie.

 Manipulant bunuri

Cei care vor să depună un CV trebuie să ştie că salariul minim oferit este de peste 1.800 de lei net lunar. Se califică pentru acest post oamenii care au şase luni experienţă în acest post, au cunoştinţe elementare de engleză, sunt rezistenţi la muncă fizică şi au permis de conducere categoria B.

Termenul limită de depunere a CV-urilor este 12 februarie.