All inclusive în vreme de pandemie
03.09.2020

Cum arata sistemul all inclusive in Turcia in vremuri de pandemie?
Cu reguli stricte, pe care le respecta atat personalul cat si turistii.
Dar nu este ceva de speriat. Iata aici o scurtă sinteză cu cele mai importante măsuri.

In restaurant:
*tot personalul poarta masti, la fel si turistii
*toti cei care va servesc poarta manusi
*la intrare vi se masoara temperatura si vi se arata termometrul

*personalul va va insoti pe fiecare, practic parcurgeti impreuna drumul catre toate felurile de mancare si d-voastra le aratati ce vreti sa mancati
*d-voastra decideti cat sa va puna in farfurie
*puteti sa mergi de cate ori vreti sa luati mancare, personalul va va insoti si va va servi de fiecare data

*La unele hoteluri painea si produsele de patiserie sunt ambalate
*fructe, faguri, halva, fructe confiate se gasesc in functie de hotel in caserole, cu exceptia pepenilor si a frunctelor de mai mari dimensiuni

*turistii mananca de regula pe terase, unde mesele sunt distantate

*tacamurile sunt pe masa si sunt ambalate


*pe masa se gasesc servetele dezinfectante sau aveti la indemana solutii pentru maini.


*sare, zahar, piper, scobitori se gasesc pe masa si sunt toate ambalate.