Albu, înainte de UTA - Rapid: „Nu va fi un meci special, mă voi bucura dacă dau gol”
08.09.2021

Fostul utist Alexandru Albu a participat la conferința de presă organizată astăzi de Rapid înainte de meciul pe care giuleștenii îl vor disputa la Arad vineri seară, de la ora 21.

Mjilocașul a declarat următoarele: „Mergem la UTA, întâlnim o echipă solidă, arțăgoasă, care acasă sunt mai agresivi datorită suporterilor, dar asta nu ne sperie pentru că și noi o să le ținem piept 100%, sunt sigur că vor fi mulți suporteri alături de noi, chiar dacă am înțeles că s-au vândut toate biletele, nu ne interesează, ne-am obișnuit să fie multă lume alături de noi, chiar dacă strigă și împotriva noastră, mai rău o să ne ambiționeze. Noi mergem la victorie, ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci, toată lumea știe ce are de făcut și sunt sigur că vom pune în practică ce am lucrat la antrenament, și o să iasă totul așa cum trebuie. Am prieteni la UTA, dar nu va fi un meci special, nu am de ce, îl tratez ca pe oricare alt meci. În plus de asta, este un derby, ceea ce mă motivează mai mult, nu am nimic de demonstrat nimănui, ce am avut de demonstrat am demonstrat când am fost acolo, pe teren, și cred că asta contează cel mai mult. Mă voi bucura dacă dau gol, și dacă înscrie un coleg de-al meu, voi sări pe acolo, pe sus. Cred că va fi o atmosferă frumoasă, vom vedea ce se va întâmpla cu fanii. Jucăm în deplasare, cu o echipă foarte bună, care este pe locul 3, noi mergem la victorie, dar și dacă luăm un punct ne vom bucura, nu foarte tare pentru că vrem toate punctele, dar decât deloc...”

Mijlocașul de 28 de ani a fost cel mai folosit jucător de către Laszlo Balint în sezonul precedent, în care a strâns 2903 minute în toate competițiile în tricoul UTA-ei. Pe lângă Albu, la Rapid mai evoluează alți patru foști utiști: Cătălin Hlistei, Albert Stahl, Romario Moise și Horațiu Moldovan. 

FOTO: FC Rapid 1923 (youtube)