Albu a fost inclus în echipa etapei din Liga 1!
01.09.2020

Fotbalistul UTA-ei a fost inclus de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal în cea mai bună echipă a etapei cu numărul doi din Liga 1, sezonul 2020-2021.

PORTAR

Roland Niczuly (Sepsi OSK / 24 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren! Intervenţiile sale au contribuit decisiv la câştigarea primul punct din acest sezon de către covăsneni.

FUNDAŞI

Ondrej Baco (Gaz Metan / 24 de ani) - Fundaşul ceh a marcat chiar la debutul său pe prima scenă din România. Este un jucător interesant, aşa cum au fost mulţi dintre fotbaliştii străini transferaţi de-a lungul timpului de Gaz Metan.

Răzvan Patriche (Academica / 34 de ani) - Veteranul din defensiva ilfovenilor a marcat un gol şi şi-a mobilizat colegii în momentele dificile, reuşind să plece neînvinşi de la Sibiu.

Cornel Dinu (Chindia / 31 de ani) - A făcut cel mai bun meci pe prima scenă în tricoul Chindiei. A câştigat majoritatea duelurilor cu adversarii.

MIJLOCAŞI

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 25 de ani) - Prin introducerea sa pe teren la startul reprizei secunde, botoşănenii au crescut şi mai mult presiunea pe adversari. A contribuit la victoria echipei sale cu un gol şi o pasă decisivă.

Tomas Diaz (Chindia / 23 de ani) -  A creat faza din care târgoviştenii au marcat singurul gol al meciului. Mijlocaşul argentinian a arătat că posedă calităţi tehnice deosebite.

Alexandru Albu (UTA Arad / 27 de ani) - A făcut un meci foarte bun la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. Deşi a ajuns la Arad cu puţine zile înaintea startului sezonului, s-a integrat rapid în sistemul gândit de L. Balint.

Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) - Dovedeşte că este decarul de care roş-albaştrii au nevoie. A înscris în fiecare dintre cele trei meciuri oficiale jucate de bucureşteni în sezonul 2020/2021.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - A pasat decisiv la două dintre golurile roş-albaştrilor. Început foarte bun de sezon pentru tânărul fotbalist al bucureştenilor, un rol important în creşterea vizibilă de formă avându-l antrenorul Anton Petrea.

Marko Dugandzic (FC Botoşani / 26 de ani) - A reuşit prima dublă din acest sezon şi a ajuns la 10 goluri în 15 meciuri jucate pe prima scenă pentru FC Botoşani.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 25 ani) - Puternicul vârf bosniac a marcat din nou şi a deschis drumul oltenilor spre o victorie foarte importantă pentru moralul echipei. A fost al 21-lea gol în 36 de jocuri.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 39 de ani, FOTO) - După ce anul trecut a dus Botoşaniul pe cel mai bun loc din istoria participărilor grupării moldave în Liga 1, Croitoru continuă să producă fotbal şi în ediţia curentă, jocul echipei fiind unul de-a dreptul încântător!