Agromalim 2024: Cel Mai Mare Târg de Agricultură din Vestul Țării
21.08.2024

Peste 300 de expozanți și numeroase firme noi vă așteaptă la Agromalim 2024, cel mai mare târg de agricultură din vestul României. Evenimentul va avea loc la Expo Arad, între 5 și 8 septembrie 2024.


Tehnologii Agricole și Echipamente Moderne

Pe o suprafață de aproape 4 hectare, vizitatorii vor descoperi cele mai noi tehnologii agricole, mașini și echipamente moderne, sisteme de hrană și creștere a animalelor, produse veterinare și echipamente pentru industria alimentară. De asemenea, târgul include și produse agroalimentare, tehnici de ambalare și multe altele.


Companii Noi și Inovații Agricole

Mai multe companii noi își vor prezenta inovațiile în domeniul utilajelor agricole, sistemelor de irigații, inputurilor pentru ferme și dronelor agricole.


Expoziție de Animale

Expoziția tradițională de animale va cuprinde taurine de carne, vaci de lapte, cai, păsări de curte, animale de blană și animale de hobby.


Noutăți Agromalim 2024

Pentru prima dată, vizitatorii vor putea vedea o mini grădină zoologică și o piață agroalimentară de legume și fructe. În spațiul exterior, va fi amenajat un loc de joacă pentru copii.


Moștenirea Cimi Enache

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură dorește să continue moștenirea lăsată de Cimi Enache, cel care a fost sufletul târgului Agromalim și care a plecat dintre noi la începutul acestui an.


Te Așteptăm la Agromalim 2024!

Evenimentul se va desfășura între 5 și 8 septembrie la Expo Arad. Nu rata această oportunitate de a explora cele mai noi tendințe și tehnologii din agricultură!