Adrian Petre, absență de ultimă oră la meciul cu FC Botoșani
22.02.2021

Ghinioanele continuă pentru echipa fanion a Aradului. După ce antrenorul Laszlo Balint nu a primit undă verde din partea DSP pentru a sta pe bancă la meciul de azi, deși este vindecat de COVID, UTA se confruntă cu o absență de ultimă oră importantă: atacantul Adrian Petre, revenit de curând în tricoul Bătrânei Doamne, nu va putea evolua în ceea ce ar fi trebuit să fie redebutul său la UTA într-un meci pe teren propriu. 

Atacantul venit în această iarnă de la Cosenza nu s-a simțit bine azi dimineață și, ținând cont de ultimele cazuri de COVID din lotul UTA-ei, oficialii echipei au decis să nu riște astfel că Petre a fost izolat la domiciliu. Jucătorul a efectuat un test PCR și așteaptă rezultatele acestuia.

Astfel numărul jucătorilor indisponibili pentru UTA astăzi crește. Reamintim că în afara lui Adrian Petre, nu vor putea evolua tot din cauza virusului COVID-19, Cristian Bustea, Florin Iacob, Alexandru Benga și Simo Roumpoulakou. De asemenea, Cristian Melinte este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Lor li se adaugă întreg stafful tehnic cu excepția antrenorului de portari, Gabi Vasiliu.