Admiterea de toamnă la UVVG
01.09.2020

Universitatatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează a-2-a sesiune de admitere începand cu 1 septembrie 2020.

Vă puteți înscrie la una sau mai multe specializări din cadrul celor 6 facultăți:

▶ Facultatea de Medicină

▶ Facultatea de Medicină Dentară

▶ Facultatea de Farmacie

▶ Facultatea de Științe Juridice

▶ Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport

▶ Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere ONLINE admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet. De asemenea, Centrul Permanent de Inscriere si Informatii UVVG, B-dul Revolutiei 94-96 este deschis toata luna septembrie, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00, si sâmbăta între orele 9:00 - 13:00.

După cum menţiona şi rectorul UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online încă de câţiva ani, cei care studiază în cadrul instituţiei de învăţământ superior fiind deja familiarizaţi cu predarea, dar şi cu înscrierile online.

Sesiunea de admitere din septembrie este doar la acele programe de studiu la care nu au fost ocupate locurile după sesiunea iulie 2020, conform următorului calendar:

◆ 01 - 23 septembrie – înscrierea candidaților pe platforma on-line

◆ 24 septembrie – afișarea rezultatelor și formularea contestațiilor

◆25 septembrie – 26 septembrie confirmarea locului prin achitarea integrală sau rata I a taxei de școlarizare pentru anul I de studiu și semnarea contractului de studii

◆27 septembrie – afișarea rezultatelor finale


În cazul neocupării tuturor locurilor pentru programele din cadrul domeniului Sănătate: MEDICINĂ, MEDICINĂ DENTARĂ și FARMACIE se organizează a doua sesiune de admitere în luna septembrie 2020 prin susținerea online a unui test grilă online accesand platforma /examene.uvvg.ro.conform următorului calendar:

◆ 01 septembrie – 20 septembrie – înscrierea candidaților

◆ 22 septembrie – susținerea on-line a testului de admitere

◆ 23 septembrie – afișarea rezultatelor și formularea eventualelor contestații

◆ 24 - 26 septembrie – afișarea soluționării contestațiilor și confirmarea locului prin achitarea integrală a taxei de școlarizare pentru anul I de studiu

◆ 27 septembrie – redistribuirea candidaților pe locurile neocupare si afișarea rezultatelor finale


În cazul neocupării tuturor locurilor pentru programele din cadrul domeniului Sănătate: BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE, TEHNICĂ DENTARĂ, NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ și programul de studii BIOLOGIE se organizează a doua sesiune de admitere în luna septembrie 2020 pe baza mediei obținute la examenul de bacalaureat.

Admiterea se desfășoară conform următorului calendar:


◆ 01 septembrie – 20 septembrie – înscrierea candidaților

◆ 23 septembrie – afișarea rezultatelor și formularea eventualelor contestații

◆ 24 - 26 septembrie – afișarea soluționării contestațiilor și confirmarea locului prin achitarea integrală a taxei de școlarizare pentru anul I de studiu

◆ 27 septembrie – redistribuirea candidaților pe locurile neocupare si afișarea rezultatelor finale

Admiterea pentru ciclul de studii universitare de doctorat se organizează în sesiunea septembrie 2020, conform următorului calendar:

◆ 1 - 28 iulie – înscrierea candidaților din state care nu sunt membre ale Uniunii Europene, ale Spațiului Economic European și din Confederația Elvețiană

◆ 31 august – 18 septembrie - înscrierea candidaţilor

◆ 21 septembrie – evaluarea dosarelor depuse de candidaţi

◆ 22 septembrie – examen de specialitate

◆ 23 septembrie – afișarea rezultatelor și formularea contestațiilor

◆ 24 septembrie – soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale

În cazuri excepţionale, cum ar fi decretarea stării de urgenţă/alertă sau a unor restricţii/recomantări privind circulaţia pe teritoriul României, sau pe teritoriul ţărilor de unde provin candidaţii sau Conducătorii de doctorat ambele probe ale examenului de admitere se vor susţine online.

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail: admitere@uvvg.ro sau site: http://www.uvvg.ro ; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro ; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.