Admitere ' SMART UNIVERSITY' la UVVG
29.05.2020

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad utilizează cu succes soluţiile Smart University

De 11 ani este implementată soluţia de management a studenţilor University Management System, iar de trei ani este folosită cu succes componenta Smart University Admitere ONLINE.AM

Din dorinţa de a se adapta nevoilor şi cerinţelor moderne, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad a implementat cu succes soluţiile Smart University, pentru a fi cu un pas mai aproape de studenţi, prin optimizarea proceselor interne şi adaptarea la noile tendinţe de digitalizare. Facem referire la particularităţi ale sistemului de învăţământ, care constituie o soluţie fiabilă pentru mediul academic, permiţând o administrare eficientă tuturor activităţilor legate de organizarea academico-didactică: admitere, taxe, cazări, examene, burse, crearea de rapoarte administrative şi educaţionale.


Smart University Admitere Online este o soluție software de ultimă generație prin care universitatea eficientizează procesul de admitere. Aplicația permite absolvenților de liceu din toată țara să se înscrie la universitate direct prin intermediul PC-ul sau al altor dispozitive mobile (telefon, tabletă, etc). Fiind o aplicație web, platforma admitere.uvvg.ro poate fi accesată de oriunde și de pe orice fel de dispozitiv cu o conexiune la internet, eliminând astfel barierele de distanță și timp.


Marele avantaj al clasamentului automatizat este introducerea datelor în timp real și generarea de rapoarte și clasamente în urma înscrierilor, care influențează deciziile candidaților admiși la două sau mai multe universități. Diferitele modalități de plată cât și extinderea posibilității efectuării acesteia pe toată durata zilei, chiar și în afara orelor de program ale universității reprezintă un alt avantaj. Ca și concluzie, Smart University Admitere Online este soluția ideală prin care procesul de admitere UVVG este îmbunătățit, garantând astfel un grad ridicat de satisfacție a candidaților.


,,Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad înţelege să continue procesul de digitalizare a activităţilor interne şi alinierea la o cale inovativă. Implementarea softulul de Admitere Online a adus deschidere către candidaţi şi a crescut încrederea studenţilor în universitatea noastră. Atât procesul de înscriere online, cât şi cel de generare a tipizatelor si documentelor necesare au optimizat procesul în integrabilitatea lui, iar finalitatea a fost înregistratea studenţilor în sistemul principal de management al studenţilor: UMS”  - declară prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.