Accident spectaculos în centrul Aradului
27.05.2024

Un accident dramatic a avut loc în jurul orei 14:00 la intersecția dintre strada Crișan și Bulevardul Revoluției, implicând două autoturisme. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat și a ajuns cu roțile în sus pe carosabil, în timp ce celălalt autoturism s-a oprit în vitrina unei case de schimb valutar, pe trotuar.


Detalii despre Incident

Accidentul s-a produs din cauza unuia dintre șoferi care nu a acordat prioritate și a forțat culoarea roșie a semaforului. În mașina răsturnată se aflau doi adulți și un copil, în timp ce în celălalt autoturism erau două tinere. Din fericire, niciun pieton nu se afla în zonă la momentul incidentului, evitând astfel posibile tragedii.


Eforturile de Salvare și Aglomerația

Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, iar echipele de intervenție au sosit rapid la fața locului pentru a asigura zona și a oferi asistență. Accidentul a provocat o aglomerație semnificativă în centrul orașului și a atras atenția trecătorilor și a locuitorilor din zonă. Acest incident servește ca un avertisment pentru toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semaforizarea pentru a preveni astfel de accidente.