Accident Rutier: Patru Copaci Afectați pe Bulevardul Revoluției
30.05.2024

În urma unui accident rutier produs recent în municipiul Arad, patru copaci din specia Tilia tomentosa(Tei argintiu) din aliniamentul de arbori de pe Bulevardul Revoluției, sensul de mers spre Palatul Administrativ, au fost grav afectați. Doi dintre acești arbori au fost retezați complet, iar ceilalți doi au suferit vătămări majore la nivelul trunchiului.


Intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a constatat pericolul iminent pe care îl reprezentau cei doi copaci rămași pentru siguranța circulației. Ca urmare, în cursul zilei de joi, 30 mai 2024, echipele de intervenție au decis să înlăture copacii pentru a preveni eventuale situații nedorite.


Acțiunile Primăriei Municipiului Arad

Primăria Municipiului Arad, prin serviciul de specialitate, a anunțat că aliniamentul de arbori va fi completat. Cu ajutorul operatorului de spații verzi, vor fi plantați arbori maturi, de dimensiuni asemănătoare, pentru a reface cât mai repede zona afectată și pentru a menține estetica bulevardului.


Frumusețea Spațiilor Verzi

Această intervenție rapidă și planul de replantare subliniază angajamentul autorităților locale de a asigura siguranța cetățenilor și de a menține frumusețea și integritatea spațiilor verzi din municipiu.