Accident rutier mortal
27.07.2019

Update accident IPJ Arad:

La data de 27 iulie a.c., în  jurul orelor 06.30, un bărbat de 34 de ani din județul Vâlcea, a condus un autoturism pe D.N.7 dinspre Arad înspre Deva, iar la km. 473+ 250m, pe raza localitatii Bătuța, într-o curba periculoasă la stânga a pătruns pe contrasens lovindu-se frontal cu o autoutilitară în cuplu cu remorcă  , condusă regulamentar de un arădean de 38 de ani, remorca autoutilitarei fiind lovita din spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din județul Suceava. 

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto din judetul Vâlcea și rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știri Arad: Accident rutier grav între un microbuz transport marfa, neîncărcat,  și două autoturisme pe DN 7 la ieșire din localitatea Batuța.


Evenimentul s-a soldat cu doua victime incarcerate, una constienta, aflata in microbuz, si una decedata, intr-unul din autoturisme.


La intervenție s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă si spuma, SMURD Barzava și SMURD C Arad.