Accident rutier lângă Variașu Mic
12.07.2020

Un accident a avut loc sâmbătă, 11 iulie, în zona localității Variașu Mic. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite, iar potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, conducătorul tractorului a consumat băuturi alcoolice.

"La data de 11 iulie 2020, în jurul orei 17:10 un bărbat de 73 de ani din Arad, a condus un autoturism pe D.J. 709 C, dinspre Arad înspre Variașu Mic, iar la km 13+200 m, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers și a intrat în coliziune cu o remorcă agricolă tractată de un tractor condusă de un bărbat de 43 de ani din Iratoșu. 

Ansamblul de vehicule se afla virat către stânga, la intrarea pe D.C. 107. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în parapet, ieșind în afara părții carosabile.

Conducătorul autoturismul și o pasageră de 63 de ani au fost răniți ușor. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat alcoolemie negativă pentru conducătorul autoturismul și 0,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat pentru tractorist." au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Potrivit IPJ Arad, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.