Accident pe A1
07.08.2019

ȘTIRI Arad- O familie a ajuns în această dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe, în urma unui accident rutier, care a avut loc pe autostrada A1, în direcția Arad-Timișoara.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 07:15, iar potrivit IPJ Arad, în accident au fost implicate un autotren înmatriculat în Bulgaria și un autoturism înmatriculat în Germania, în care se afla familia.

"Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 7,15, un bărbat de 32 de ani, cetățean român, a condus un autoturism pe autostrada A1, în direcția Timișoara.

La un moment dat, la km 539+650, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 45 de ani, cetățean bulgar.


Toți ocupanții autoturismului (conducătorul auto, o femeie de 38 de ani și 2 copii minori, de 4 și 7 ani) au fost transportați la UPU Arad, în vederea efectuării de investigații medicale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă." a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.