Accident între Ineu și Bocsig
09.11.2019

Au intervenit forțe ale Detașamentului de Pompieri Ineu din cadrul ISU ARAD cu o autospeciala de stingere și modul descarcerare, o autospeciala de munca operativă, o autospeciala SMURD și una aparținând SAJ.

În momentul sosirii la locul accidentului au găsit 4 victime dintre care 2 incarcerate într-un autoturism. După evaluarea preliminara a victimelor a fost solicitat in sprijin elicopterul SMURD și încă o ambulanta SAJ.

Cele doua victime incarcerate au fost extrase din autoturism si predate în viață, stabile către echipajele medicale. În urma evaluării medicale toate victimele au fost transportate către unități medicale.

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe DN79/A, la intrare în loc. Bocsig dinspre Ineu, jud. Arad, la km 64+392,7m., un tânăr de 22 de ani, din județul Bihor, a intrat într-o depășire, și datorită aprecierii incorecte a distanței față de autovehiculul care circula din sens opus, nu a reușit să se încadreze pe banda sa de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din Fântânele.

Conducătorul autoturismului responsabil de eveniment a fost rănit grav. Ceilalți 2 ocupanți ai aceluiasi autoturism (un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 51 de ani), precum și conducătorul auto al celuilalt autoturism au fost răniți ușor.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.