A doua zi de proteste la Arad!
30.03.2021

Aseară, înecpând cu orele 20, arădenii au ieşit din nou în stradă pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse, la nivel naţional, de pandemia de COVID-19. 

La fel ca în prima seară de protest, autorităţile au fost prezente pentru a menţine ordinea. Astfel că reprezentanţi ai Poliţiei Române, Poliţiei Locale şi Jandarmeriei, au fost prezenţi printre protestatari, pentru a se asigura că nu vor exista incidente.

Vizibil mai mulţi ca în prima seară, protestatarii au pornit de la Primărie, deplasându-se pe bulevardul Revoluţiei până la Podgoria, apoi înspre Gară, Arena Francisc Neuman şi în final, în zona Vlaicu.

În cele din urmă, aceştia s-au întors înapoi pe platoul din faţa Primăriei. Aici, fiecare s-a exprimat cum a ştiut mai bine: unii prin claxoane, alţii prin diferite mesaje scrise pe pancarte, iar alţii prin dans. 

Protestul s-a încheiat înainte de ora 1, majoritatea cetăţenilor părăsind platoul din faţa Palatului Administrativ, imediat după miezul nopţii. 

Seara trecută, protestele au continuat şi în celălalte oraşe ale României. În Bucureşti, au fost acordate 222 de amenzi în urma protestului de aseară.