A doua Etapa din Campionatul Național de Drag Racing RoDrag e pe cale sa Înceapă
01.06.2024

A doua etapă a Campionatului Național de Drag Racing e pe cale sa înceapă, un eveniment de neratat pentru toți pasionații de viteză și adrenalină. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie, la Aeroportul Arad.


Atracția Principală: TIR-ul Supersonic

Atracția principală a acestei etape va fi prezența lui Sammy Tosuner și impresionantul său TIR supersonic, care are nici mai mult, nici mai puțin de 64.000 de cai putere. Acest monstru al vitezei va oferi patru run-uri demonstrative la viteza supersonică, două run-uri sâmbătă și două duminică. Spectatorii vor avea ocazia unică de a vedea acest spectacol incredibil de forță și viteză.


Competiții și Activități

Pe lângă demonstrațiile de viteză ale TIR-ului supersonic, evenimentul va includee Drift show, închirieri karturi și zona de mâncare pentru toți cei prezenți. Atmosfera va fi una de sărbătoare, plină de entuziasm și energie. Spectatorii vor putea urmări întregul spectacol din tribunele amenajate special, cu o capacitate de 2.000 de locuri, asigurându-se astfel că toți cei prezenți vor avea o vizibilitate excelentă asupra pistei.


Intrare Gratuită pentru Copii

Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită, așa că aduceți și cei mici pentru a se bucura de acest eveniment spectaculos. Cu ocazia zilei de 1 iunie tobogane gonflabile si alte surprize vor fi la dispoziția celor mici. Este o oportunitate fantastică de a petrece un weekend memorabil alături de familie și prieteni, bucurându-vă de cursele de drag racing și de demonstrațiile impresionante ale TIR-ului supersonic.


Nu Ratați!

Nu ratați această ocazie de a vedea în acțiune cele mai puternice mașini de Drag Racing din țară și nu numai, dar și de a simți mirosul benzinei de curse. Vă așteptăm cu nerăbdare la Aeroportul Arad, pentru a susține participanții și a vă bucura de un spectacol de neuitat!