8 Martie special la New Look
04.03.2020

Salonul New Look din Arad va asteapta cu o amenajare noua si mult entuziasm in aceasta primavara. Salonul a fost reamenajat, dotat cu aparatura unica in Arad si ofera coafuri si tratamente gratuite clientilor de 8 martie.

New Look este singurul salon din Arad care detine Sistemul de ingrijire personalizat pentru renasterea parului cu “Aramo Professional Microscope”.
Acesta ingrijeste parul intr-un mod personalizat, plecand intotdeauna de la profilul energetic unic al parului.
De aceea, fiecare dintre tratamentele exclusive System Professional incepe cu o consultanta a energiei individuale a parului. Aceasta diagnoza constituie baza unui sistem de tratamente care sunt adaptate fiecarei nevoi a parului si a scalpului.

MONICA IGRET impreuna cu intreaga echipa NEW LOOK trece la un alt nivel in acest an. Pentru ca iubesc ceea ce fac, hairstylistii ofera acum accesibilitate cunostintelor acumulate celor interesanti de frumoasa lume a hairstyling-ului. Astfel a luat nastere proiectul, NEW LOOK ACADEMY in parteneriat cu WELLA ROMANIA!

New Look este un salon de infrumusetare cu traditie in Arad.
De la infiintare si pana acum hairstylistii au participat la numeroase concursuri, targuri de specialiate si conferinte fiind mereu in pas cu tendintele actuale.
Salonul New Look este partener al companiei Wella pentru serviciile de hairstyle, si a multor brand-uri de produse naturale si profesionale pentru serviciile de cosmetica, make up, manichiura si pedichiura.

Salonul New Look are parte de o mare popularitate in Arad, clientii bucurandu-se de profesionalism si standarde inalte in coafura si frizerie de foarte multi ani.
Salonul situat pe B-dul Decebal la nr. 12.
Pentru mai multe informatii vizitati pagina de Facebook https://www.facebook.com/NewLookArad.ro/