8 lideri PNL Arad in autoizolare
13.03.2020
Conducerea PNL intra in autoizolare dupa ce politicienii au intrat in contact cu un coleg de partid diagnosticat cu Coronavirus. La Arad este vorba pana acum de 8 lideri. 
Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat azi că întreaga conducere a partidului va intra în autoizolare, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost diagnosticat cu coronavirus.
Senatorul a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL.
La ședința au participat, din partea PNL Arad, președintele Gheorghe Falcă, Iustin Cionca, candidat la funcția de președinte CJA, și Sergiu Bîlcea, candidat la Primăria Aradului dar si viceprimarul Ionel Bulbuc . Toți 4 au intrat în autoizolare.
'Am intrat în auto-izolare la domiciliu, alături de familia mea, și aștept permisiunea oficială, din partea autorităților medicale, de a fi testat pentru depistarea unei eventuale contaminări cu virusul Covid 19' a transmis Iustin Cionca.
De asemenea vicepesedintii Razvan Cadar, Geanina Pistru si Lazar Faur intra si ei in autoizolare.
Un alt lider al PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, este posibil să intre în autoizolare, având în vedere că a intrat în contact în Senat cu colegul său de partid Vergil Chițac.