1 Mai cu Mici și Mari pe aplicația Opera Copiilor
28.04.2020

Pe 1, 2 și 3 mai Opera Comică pentru Copii oferă acces gratuit la aplicația Opera Copiilor, ocazie cu care toată țara va avea acces la spectacole culturale de mare calitate și emisiuni educativ - distractive. Indiferent de situație, Opera Comică pentru Copii nu a renunțat să fie alături de cei mici și mari și a reușit să se reinventeze într-un mod inedit.

Cu mici și mari ne vom da întâlnire și vom petrece weekendul de 1 Mai pe aplicația Operei Comice pentru Copii, într-un univers de poveste, alături de cele mai îndrăgite personaje. Trei zile în universul OCC sunt cu adevărat motiv de sărbătoare, deschide-ți porțile și primește OCC în casa ta!


Provocarea de 1 Mai

Pentru a ne simți mai aproape unul față de celălalt, Opera Comică pentru Copii te provoacă să faci un scurt videoclip în care vorbești, cânți, dansezi, desenezi sau citești o poveste. Trimite clipul până cel mai târziu joi (30 aprilie), la adresa de email ooc.revista@gmail.com, iar cele mai reușite clipuri vor rula pe aplicația Opera Copiilor în primele trei zile din luna mai.

Aplicația Opera Copiilor: www.operacomică.ro, cuprinde spectacolele proprii cu o valoare dovedită în timp și emisiuni educative adaptate pentru aceste vremuri. Conținutul aplicației se îmbogățește de la o zi la alta cu emisiuni noi, și săptămânal cu câte două spectacole. Este vorba despre spectacole de operă, operetă, balet și musical, extrem de valoroase și apreciate de sute de mii de spectatori care au trecut pragul Operei Comice pentru Copii în ultimii ani. În acest weekend aplicația se actualizează cu încă două spectacole:

Sâmbătă, 02 Mai 2020 - opera Răpirea din Serai, regia: Cristian Mihăilescu

Duminică, 03 Mai 2020 - musicalul Punguța cu doi bani, regia: Gabriela Dumitru

Începând cu luna aprilie, Opera Comică pentru Copii a lansat pe pagina de Facebook o nouă emisiune: dezbaterea LIVE „Mădălin vs. Emil”, care se desfășoară în fiecare miercuri, de la ora 20:20. Miercurea aceasta, tema este „Temele pentru acasă ar trebui interzise?” Tu ce părere ai? Intră pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii și spune-ți opinia!

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte - lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ”Opera Copiilor”, "Căpșunariul Copiilor", campania ,,Alo, Opera Copiilor?” etc.

Biroul de Presă OCC