UTA Reușește un Egal Dramatic după 90 de Minute de Emoție
10.08.2024

Iliev Accidentat, Popa în Poartă

După accidentarea lui Iliev pe terenul Sloboziei, Popa a fost titularizat între buturi pentru meciul cu Oțelul Galați. Evoluțiile bune din ultima perioadă ale lui Costache și Diogo le-au adus și lor un loc în primul 11.


Prima Repriză: Start Dificil

Tranziția negativă a UTA-ei a lăsat mult de dorit în prima repriză. În minutul 13, Juric a deschis scorul pentru Oțelul cu un gol cu capul plasat la colțul lung, lăsându-i pe utiști să-și revină greu după această lovitură. UTA a intrat la cabine condusă, însă speranța unui rezultat pozitiv a început să se întrevadă după câteva ocazii bune în ultimele minute ale primei reprize.


Schimbări și Evoluții în A Doua Repriză

La pauză, Cristi Mihai a fost înlocuit de Joao Pedro, iar în minutul 64, Diogo Costa a lăsat locul lui Mabea, Costache a fost înlocuit de Cîmpanu, iar Râpă de Dozi. Jocul UTA-ei s-a îmbunătățit considerabil în a doua repriză, dar a lipsit finalizarea. Atacanții au avut dificultăți în a găsi soluții, iar ratările incredibile au împiedicat echipa să răstoarne scorul în favoarea lor. În ultimele minute, Oțelul a încercat să închidă jocul și să conserve avantajul.


Final Exploziv: Egalare din Penalty

În minutul 81, Fabry, după un joc excelent, a fost înlocuit de Raoul Cristea. Însă drama s-a consumat în minutele de prelungiri. În minutul 94, UTA a obținut un penalty, iar Joao Pedro a transformat lovitura de la 11 metri, aducând un punct prețios pentru echipa sa pe teren propriu, în fața liderului actual al campionatului.


Următorul Meci: Deplasare Dificilă la Botoșani

Următorul meci al UTA-ei va avea loc la Botoșani pe 17 august, de la ora 19:00, ceea ce va însemna o nouă deplasare grea, tocmai în celălalt capăt al țării. Suporterii așteaptă cu nerăbdare o evoluție solidă și, poate, o victorie care să compenseze punctele pierdute acasă.