Prins drogat la volan: Presupusul șef al traficanților de țigări din Arad, implicat într-un scandal cu cocaină
26.04.2024

Presupusul șef al traficanților de țigări din Arad, care a fost implicat într-un dosar de trafic de contrabandă cu țigări confiscându-i-se un Ferrari roșu acum trei ani, a fost prins drogat cu cocaină la volanul aceluiași vehicul, în plină zi, în oraș.


Ferrari confiscat într-un dosar de trafic de contrabandă

Ferrari-ul roșu al presupusului șef al traficanților de țigări din Arad a fost confiscat cu trei ani în urmă, în cadrul unui dosar de trafic de contrabandă cu țigări.


Prins drogat la volan

Conducând Ferrari-ul roșu, individul a fost oprit de polițiștii biroului rutier Arad și a refuzat să sufle în testul de droguri, fiind ulterior dus la spital pentru prelevarea de probe de sânge și urină.


Consum de cocaină confirmat

Rezultatele testelor de sânge și urină au confirmat că presupusul lider al traficanților de țigări consumase cocaină, iar permisul său auto va fi suspendat până la pronunțarea unei sentințe definitive în dosar.


Antecedente și investigații ulterioare

Presupusul lider al traficanților de țigări a fost anterior arestat preventiv și plasat în arest la domiciliu în cadrul unei anchete supravegheate de șeful IGPR, cu 157 de percheziții efectuate. Masina sa, evaluată la sute de mii de euro, i-a fost restituită ulterior.