Primul Succes al UTA-ei se Concretizează pe Terenul Sloboziei
05.08.2024

Start Ezitant, Repriză Dinamică

După o primă repriză statică, ce părea o continuare a meciului de acasă cu U Cluj, UTA a reușit să-și dezvolte jocul în a doua parte a întâlnirii cu Slobozia. Intrarea lui Costa Rodrigues în locul lui Trif a adus un suflu nou echipei, iar ocaziile de gol au început să apară. Jocul s-a transformat într-unul pozițional, cu o construcție lentă dar sigură spre poarta apărată de Rusu.


Golul Decisiv

În minutul 73, Fabry a scăpat din marcaj și a patruns în careul mic, de unde i-a centrat perfect noului intrat Costache. Acesta a marcat golul victoriei, aducând primele trei puncte pentru UTA în acest sezon. Minutele următoare au fost dominate de atacurile arădenilor, motivați de golul înscris, însă pressingul celor de la Slobozia a îngreunat construcția pe benzi.


Costache a Făcut Diferența

Prin primul său gol in echipamentul UTA-ei, Costache a făcut diferența într-un meci care părea să se îndrepte spre un rezultat de egalitate. UTA se pregătește acum pentru următorul meci, care se va desfășura acasă împotriva Oțelului Galați, sâmbătă, 10 august, de la ora 19:00.


sursa foto: facebook/UTA Arad