Picnic Festival în Parcul Mihai Eminescu: O Sărbătoare a Verii în Arad
15.08.2024

Picnic Festival, sub genericul „O Sărbătoare a Verii”, se va desfășura în Parcul Mihai Eminescu din Arad între 15 și 25 august, în cadrul Zilelor Aradului.


Activități și atracții

Vizitatorii vor putea explora numeroase standuri cu delicatese locale, participa la ateliere de creație, jocuri și alte activități interactive pentru copii. Spațiile amenajate vor oferi locuri de relaxare pentru a savura natura, o carte sau compania celor dragi.


Acces liber și atmosferă memorabilă

Accesul la eveniment este liber, iar organizatorii, Asociația City Guide în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, promit o experiență memorabilă. DJ locali vor anima atmosfera cu muzică variată, iar seara, parcul va fi transformat într-un loc feeric cu lumini și sunete speciale.


Programul Picnic Festival

Vineri, 16 August 2024

De la ora 19:00, CsQ și Mihai Molnar vă vor încânta cu un playlist muzical de vară, pentru a pregăti atmosfera pentru evenimentele din weekend.

Sâmbătă, 17 August 2024

  • Ora 16:00: „Mașina Prieteniei” vă invită să vă bucurați de peste 30 de jocuri retro, oferind o experiență de educație prin joc pentru copii și tineri, dar și momente de relaxare pentru părinți. Activitatea este deschisă pentru toate vârstele.
  • Ora 19:00: DJ Bruno preia playlistul și ne provoacă la un Funky Party, perfect pentru a încheia seara într-o notă energică.

Duminică, 18 August 2024

  • Activități permanente: Pe lângă activitățile zilnice din cadrul festivalului, KizBrothers Arad va organiza un flashmob și un curs intensiv de dans afro-latino în parc. Instructorul Sammy, cu o experiență de peste 10 ani în Portugalia, va împărtăși din cunoștințele sale despre kizomba, bachata, salsa și tango.

Luni, 19 August 2024

  • Ora 20:30: Concurs de Quiz – in the Park, la care sunt așteptate echipe să se înscrie și să-și testeze cunoștințele.
  • Petrecere tematică: „X-MAS in August” ne aduce aminte de sărbătorile de iarnă, cu muzică și atmosferă de Crăciun, pentru a ne răcori într-o seară de vară.

Marți, 20 August 2024

  • Remember Woodstock: Vă invităm să veniți îmbrăcați în stil hippie, inspirat de mișcarea Flower Power, iar curajul va fi premiat. Muzica de la Woodstock va răsuna în parc toată ziua.
  • Ora 20:30: Ale, Fly & the Band vor susține un concert memorabil, readucând la viață spiritul și energia festivalului Woodstock.

Miercuri, 21 August 2024

  • Ora 21:15: Proiecție film „Star Wars: Episode IV – A New Hope” (1977), subtitrat în limba română. Într-o seară de vară, sub cerul liber, fanii francizei vor putea să se bucure de clasicul film regizat de George Lucas.

Joi, 22 August 2024

  • Concert Loop Doctors: Duo-ul maghiar Loop Doctors va aduce pe scenă un amestec unic de jazz, drum 'n' bass, hip-hop și rap, în cadrul unui concert electrizant.

Finalul Festivalului

Ultimul weekend al Zilelor Aradului 2024 se va încheia cu seri dansante cu DJ invitați și activitățile permanente din cadrul Picnic Festival.