Liceul Tehnologic “Stefan Hell” Sântana și Festivalul European de Teatru
12.04.2024

Liceul Tehnologic “Stefan Hell” Sântana se pregătește pentru Festivalul European de Teatru „În lumea micilor actori”, organizat împreună cu Primăria Orașului Sântana.


Festivalul în Cadrul Proiectului Erasmus+

Evenimentul are loc în cadrul unui proiect Erasmus+ în perioada 15 - 25 aprilie 2024. În paralel, are loc și o expoziție concurs de Postere Digitale, desfășurat pe platforma eTwinning, inspirat de piesa „Pinocchio”, la Casa de Cultură a orașului Sântana.


Mobilitatea de Grup a Elevilor din Italia

În timpul evenimentelor, timp de o săptămână, va avea loc mobilitatea de grup a elevilor din Italia, de la Istituto Comprensivo “Don Milani” Lanciano. Aceasta va include un program complex de învățare pe teme de antreprenoriat, teatru, tehnologia informației, incluziune, protecția naturii și valori europene.


Participarea la Festival

Împreună cu elevii de gimnaziu de la Santana, tinerii din Italia vor participa cu piesa „Pinocchio”, la deschiderea Festivalului European de Teatru din data de 15 aprilie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a orașului Sântana.


Înmânarea Atestatelor de Participare

Joi, pe 18 aprilie, de la ora 10, la Primăria Orașului Sântana, se vor înmâna atestatele de participare la mobilitate a elevilor și profesorilor italieni.