Investiţia în aur, cea mai sigură, în vremuri nesigure
28.03.2022

Multi romani si-au scos banii din banci de la inceperea razboiului din Ucraina si nu stiu ce sa faca cu ei. Specialistii in finante spun clar: aurul si pietrele pretioase sunt cea mai sigura investitie. Iar preturile cele mai bune la acestea, le gasiti in Turcia. Daca vreti sa ajungeti la o fabrica de bijuterii din Turcia fara costuri mari de cazare si deplasare, puteti cumpara un circuit care sa cuprinda in program, vizita la o astfel de fabrica si ati rezolvat doua lucruri deodata, cumparati aur si aveti parte si de o vacanta de vis.
Si pentru ca va aflati intr-un magazin turcesc trebuie sa tinei minte un cuvant : negociati!

Investitia in pietrele pretioase este una sigura. Luati in calcul si pietrele semipretioase cu rezerve limitate, carora in timp le creste valoarea.

Daca aveti bijuterii mai vechi, le puteti schimba pe loc cu unele noi. Important de spus este faptul ca si acestea le puteti intoarce la fabrica, la pretul cu care le-ati cumparat.

Incertitudinile economice provocate de pandemie si de razboi au dus la o creştere de 40% a investiţiilor în aur din 2020. Metalul galben este considerat valoare de refugiu, iar cererea pentru lingouri şi monede de aur vertiginos din 2020 si pana acum.