Final de an pentru Poliția Locală
30.12.2021

Anul a ajuns la final și pentru polițiștii locali arădeni. Șeful Direcției Generale Poliția Locală Arad, Adrian Toma, a transmis un mesaj atât colegilor săi, cât și arădenilor în general. 

"Încheiem un an încărcat la Poliția Locală din Arad. A existat starea de alertă, coordonarea MAI, reorganizarea instituției, iar acum ne apropiem de mutarea în sediul unic. Cea mai grea încercare a reprezentat-o, însă, contractarea COVID-19 de o mare parte din personal. Deși această experiență individuală a constituit pentru mulți colegi o scurtă întrerupere a celui mai bun an profesional de până acum, pe alții, coronavirusul i-a lovit mai dur.", a spus acesta. 

Anul 2021 a fost unul solicitant pentru agenții Direcției Generale Poliția Locală Arad, Televiziunea Arad fiind martor la câteva acțiuni ale acestora. Printre altele, în primăvara anului care stă să se încheie, am asitat la acțiunea de ridicare a oamenilor străzii, un pas important pentru revitalizarea municipiului. 

Efortul colectiv al poliției locale va fi uniform distribuit într-o instituție compactă logistic, eficientă în alocarea resurselor umane, transparentă pentru contribuabili și măsurabilă ca rezultate pentru administrație. Începând cu anul 2022, vor fi creeate în sediul de pe Calea Victoriei condiții de muncă și pregătire corespunzătoare pentru toate structurile. Este unul dintre obiectivele de etapă care vor conduce la atingerea scopului final: transformarea oamenilor în uniformă neagră într-un corp profesional capabil să exercite autoritatea publică în mod echilibrat și competent.