Explorând Istoria și Propria Viață: "Omul orchestră. Un jurnal altfel"
24.04.2024

La Timișoara, cu ocazia Zilei Cărții și a Drepturilor de Autor, a fost lansat volumul "Omul orchestră. Un jurnal altfel" al autorului Răsvan Popescu.


O Călătorie Fascinantă prin Viață și Istoria Recentă a României

Publicată de Editura Cartea Românească Educațional, cartea este o invitație la o călătorie fascinantă prin viața autorului și prin istoria recentă a României. Timp de doi ani, autorul a construit firul evenimentelor din ultimii 35 de ani într-un mod captivant care aduce cititorul în fața personajelor sale.


Moderatori de Excepție

Evenimentul de lansare a cărții a fost moderat de Robert Șerban, scriitor, jurnalist și om de televiziune, și de Cornel Ungureanu, scriitor, critic și istoric literar român.


Sesiune de Autografe

Lansarea cărții s-a încheiat cu o sesiune de autografe, oferind cititorilor ocazia de a interacționa direct cu autorul și de a obține o copie semnată a cărții.


Despre Autor

Răsvan Popescu este jurnalist, scenarist de film și scriitor român. Cu o educație în geologie și geofizică, a lucrat ca publicist-comentator la săptămânalul Expres, a fost corespondent al Radio BBC și redactor-șef la Televiziunea Română. De-a lungul carierei sale, a deținut diverse poziții importante, inclusiv cea de Purtător de Cuvânt al președintelui României și de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului.