Curs de Comunicare și Televiziune pentru Tineri
10.04.2024

Descoperă Tainele Micului Ecran alături de Specialiști

Primăvara aceasta aduce oportunitatea pentru tinerii cu vârsta minimă de 11 ani să exploreze lumea comunicării și televiziunii prin intermediul unui curs organizat de Asociația Angels Organization în parteneriat cu Nicoleta Pavel, Televiziune Arad și Radio Arad 99,1 Fm.


Experiență Practică și Învățare de la Profesioniști

Participanții la acest proiect vor avea oportunitatea să descopere tainele din spatele micului ecran, direct din studioul Televiziunii Arad, având-o ca ghid pe bine-cunoscuta Nicoleta Pavel, realizator TV cu o experiență de 16 ani în domeniu.


Oportunități și Planificare Didactică

Printre oportunitățile oferite de program se numără participarea în calitate de reporter-amator la diverse evenimente, precum și interacțiunea cu personalități ale Aradului din diverse domenii. Planificarea didactică cuprinde teme precum imaginea în televiziune, rolurile prezentatorului și ale realizatorului de emisiuni de știri, principii ale filmării, montajul și editarea.


Detalii Practice și Înscrieri

Cursul va începe în luna iunie și va avea o durată de 2 luni, fiind împărțit pe module de câte două ore săptămânale. Cursul este organizat pe două grupe de vârstă: 11-13 ani și divizia tinerilor începând cu vârsta de 14 ani. Costurile totale ale cursului sunt de 1200 de lei, însă primele 10 înscrieri beneficiază de o reducere de 50%.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să contactați la numărul: 0742531043