CET-ul dă căldură de azi
29.10.2019

Aşa cum au prognozat meteorologii de astăzi temeperatura exterioară a început să scadă, urmând să coboare chiar şi până la 1 grad pe timpul nopţii. Ziua, temperatura va atinge maxim 12-13 grade. În aceste condiţii, CET Hidrocarburi a anuţat că va începe furnizarea energiei termice, pentru încălzirea locuinţelor.

În comunicatul de presă remis de companie se menţionează cităm:

„Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare prognozată pentru următoarea perioadă, anunţăm utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare că vom relua furnizarea energiei termice pentru încălzire, marţi 29 octombrie 2019” încheiat citatul.

Pentru câteva zile, agentul termic va fi produs de CET Hidrocarburi, pentru ca mai apoi producerea energiei termice să intre în sarcina CET Lignit. În urma negocierilor cu municipalitatea, arădenii vor avea de plătit un preţ mai mic pentru gigacalorie: 280,77 de lei faţă de 391,74 de lei.

Totuşi repornirea căldurii putea fi efectuată două zile mai târziu consideră Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad. Practic vocea asociaţiilor de locatari, Ulal, a menţionat cităm:

'Credem, ca se putea relua livrarea agentul termic de la data de 01.Noiembrie 2019, data de la care gigacaloria catre populatie va costa 280 lei, conform declaratiilor formulate de catre Primarie, prin vocea domnului primar si a conducerilor celor doua CET-uri, in conferinta de presa!'

Pentru orice fel de intervenţii la reţeaua de încălzire, consumatorii au datoria să anunţe furnizorul la Dispeceratul de termoficare, la telefon 0257-231367, 0357-412233, acesta având program permanent.