Autoturism Furat Depistat în Nădlac: Minor Conducător, Tinerii Internați în Centru de Asistență
10.04.2024

Acțiune Reușită a Polițiștilor

Polițiștii din orașul Nădlac au reușit să depisteze un autoturism furat din județul Bacău în timpul unei acțiuni desfășurate împreună cu polițiștii de frontieră și cei locali.


Urmărire și Depistare Rapidă

La vederea unui echipaj, autoturismul și-a schimbat direcția de deplasare, determinând polițiștii să pornească în urmărirea acestuia. Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar cei trei tineri din mașină au fost depistați în localitate, la scurt timp.


Conducător Minor și Complici

Autoturismul era condus de un minor de 15 ani din județul Bacău, în timp ce ceilalți doi pasageri, de aceeași vârstă și tot din Bacău, îl însoțeau. Șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar unul dintre cei trei minori figura în bazele de date ca fiind căutat de autorități.


Măsuri de Protecție și Continuare a Cercetărilor

Tinerii au fost internați într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în timp ce s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Cercetările continuă pentru clarificarea întregii situații și luarea măsurilor legale corespunzătoare.