Animația „Vivo” Proiectată în Grădina de Vară de la Cinematograful din Grădiște
07.08.2024

Povestea emoționantă a kinkajoului „Vivo” va putea fi vizionată în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște vineri, 9 august 2024, de la ora 21.15. Proiecția este organizată de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad și accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.


Programul Evenimentului

Ora 20.45: Jocuri muzicale interactive cu Raul Lucaci de la Teatrul de animație „Piticot” din Arad.

Ora 21.15: Proiecția animației „Vivo”, dublată în limba română, 95 minute.


Sinopsis

„Vivo” este un kinkajou care trăiește în pădurile tropicale și ajunge să fie adoptat de un bătrân muzician ambulant, Andrés în Havana. Cei doi formează o echipă de nedespărțit, comunicând prin limbajul universal al muzicii.

Viața lor liniștită este perturbată de o scrisoare de la celebra Marta Sandoval, invitându-l pe Andrés la concertul ei de adio din Miami. Andrés este încântat de reîntâlnirea cu vechea sa dragoste, pentru care a compus un cântec pe care nu a avut ocazia să i-l ofere. Din păcate, pregătirile sunt întrerupte tragic de moartea lui Andrés.

Micul kinkajou, Vivo, decide să ducă melodia compusă de prietenul său la Marta Sandoval în Miami. Pe parcursul acestei misiuni, Vivo primește ajutor neașteptat de la nepoata lui Andrés, Gabi, care are o conexiune specială cu muzica.


Note Despre Film

Filmul include cântece originale compuse de Lin-Manuel Miranda, care îmbină diverse stiluri muzicale și reprezintă un omagiu adus muzicii cubaneze.