Aglomerație și Timp de Așteptare Prelungit la Vama Nădlac 2: Cozi de Peste 1 Kilometru
03.09.2024

La începutul acestei săptămâni, vama Nădlac 2 a fost scena unor cozi interminabile și a unor nervi întinși la maxim pentru cei care au ales să iasă din țară prin acest punct de trecere a frontierei. Aplicațiile de monitorizare a traficului arătau culoarea roșie, indicând un timp de așteptare extrem de lung, iar cozile s-au întins pe mai bine de un kilometru.


Așteptare de Aproape Două Ore și Condiții Dificile

Cei care au avut ghinionul să fie prinși în acest blocaj au fost nevoiți să aștepte aproape două ore pentru controlul documentelor. Căldura sufocantă a agravat situația, mulți dintre călători rămânând fără apă potabilă, ceea ce a făcut ca așteptarea să fie și mai dificilă.


Previziuni pentru Perioada Următoare

Polițiștii de frontieră estimează că situația nu se va îmbunătăți prea curând. Numărul românilor care vor să iasă din țară este așteptat să rămână ridicat până la mijlocul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că timpii de așteptare la punctele de trecere a frontierei ar putea continua să fie semnificativi.

Autoritățile recomandă celor care urmează să călătorească în această perioadă să fie pregătiți pentru eventualele întârzieri și să aibă la îndemână suficiente provizii de apă și alte necesități pentru a face față condițiilor din vamă.