Accident Rutier Grav între Criș și Șimand
05.06.2024

Detalii Inițiale ale Accidentului

La ora 18:38, între localitățile Criș și Șimand, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate trei autoturisme. În urma incidentului, una dintre mașini s-a răsturnat, rezultând patru victime conștiente și cooperante, dintre care una a fost încarcerată.


Intervenția Echipajelor de Urgență

Imediat după accident, la fața locului au fost trimise echipaje medicale de urgență, inclusiv SAJ B2 Criș, SAJ B2 Sântana și PA Curtici. Pompierii au intervenit prompt pentru extragerea persoanei încarcerate din autoturism, care a fost ulterior preluată de echipajele medicale pentru a primi îngrijiri.


Starea Victimelor

Victimele asistate sunt un bărbat de 55 de ani, care a suferit un traumatism la membrul superior, un bărbat de 35 de ani, cu traumatism toracic, și o femeie care a suferit traumatisme la membrul superior și inferior. Toate cele trei victime asistate au fost conștiente și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru evaluare și tratament ulterior.


Evaluarea Victimelor Continua

În aceste momente, echipajele medicale continuă evaluarea tuturor victimelor prezente la locul accidentului. Intervenția este în curs de desfășurare, iar autoritățile investighează circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile recomandă evitarea zonei pentru a facilita intervenția echipajelor de urgență și a asigura desfășurarea în condiții de siguranță a operațiunilor de salvare.