A sosit o parte a echipamentelor de protecție pentru Spitalul Județean
31.03.2020
Au sosit primele echipamente pentru protectia personalului medical in lupta cu coronavirusul, donate de catre Universitatea De Vest Vasile Goldis Arad, Fundatia Universitara Vasile Goldis Arad, Arhiepiscopia Aradului si firmele din Arad care s-au alturat acestei actiuni. Echipamentele au fost predate astazi Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

La initiativa rectorului Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad, prof.univ.dr. Coralia Cotoraci, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad este dotat cu echipamente constand in manusi chirurgicale, halate bloc operator,costume de protectie, capeline, viziere, masti de protectie, botosei medicali si acoperitori de pantofi, adica tot echipamentul necesar protectiei in lupta contra coronavirusului.
Echipamentele doante de UVVG Arad alaturi de partneri sunt disponibile chiar de astazi in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.


Donatia a fost facuta de catre univeristate in parteneriat cu Fundatia Universitara Vasile Goldis Arad, Arhiepiscopia Aradului si societatile comerciale reprezentantive din Arad, care s-au alaturat initiativei.

Donatia de astazi reprezinta doar o parte a echipamentelor de protectie si a aparaturii comandate de Univeristatea de Vest Vasile Goldis alaturi de partenerii sai in aceasta actiune. Urmatoarele echipamente si aparatura de specialitate vor fi donate cate Spital de indata ce acestea vor sosi.