Weekend plin de fotbal
20.05.2019

Ştiri Arad


UTA s-a întors fără niciun punct din penultima deplasare a acestui sezon. În runda cu numărul 36, Ciprian Rus şi compania s-au deplasat la Piteşti, pentru confruntarea cu FC Argeş. Buhăescu a deschis scorul, la jumatatea primei reprize, iar Vişa l-a majorat cu un sfert de oră înainte de final. Golul de onoare al UTAei a venit de la Oroian la ultima fază, aflat la prima reuşită în eşalonul secund, după o acţiune a lui Matei.

9 este locul ocupat de UTA în acest moment, cu 2 etape înainte de finalul campionatului. Arădenii vor mai întalni Petrolul Ploieşti, duminică de la ora 14:00 pe stadionul “Motorul”, şi CS Mioveni, în deplasare, în ultima etapă, pe 1 iunie.


3 dintre cele 4 formaţii arpdene au reuşit sp se impună în penultima etapă a campionatului.

Şoimii Lipova s-a răzbunat pe FC Avrig după eşecul din tur, şi s-a impus cu 3-1, după golurile marcate de Trabalka, Istrate şi Rusu.

Naţional Sebiş şi-a păstrat statutul de cea mai în formă echipă în acest moment, şi a trecut cu 5-2 de Cetate Deva. Szekely, Enciu, Mateucă o dubla şi Petculescu au punctat pentru bancari.

Tot 5 goluri a marcat şi Crişul Chişineu Criş în duelul cu Millenium Giarmata. Pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Sabău, Matei, Ciornei, în două rânduri, şi Lazăr.

Lunca Teuz Cermei a cedat la limită în deplasarea de la Alba Iulia. Singurul gol marcat de echipa lui Radu Anca a fost reuşit de Vlad Michel, din lovitură de pedeapsă. 



Lioness Arad a încheiat cu un succes la scor campionatul în Liga Secunda. În ultimul duel, de la Venus Maramureş, arădencele lui Gigi Cameniţă s-au impus cu 13-0, și pot sărbători promovarea, oficială, în prima ligă. Au marcat Sârbovan, 5 goluri, Balaş 4, Olariu 3 și Cociuba. 37 din 42 de puncte posibile au acumulat arădencele, cu un golaveraj de 113 goluri înscrise, și 10 primite. 



Finala Ligii Campioniilor la fotbal feminin s-a disputat sâmbătă, la Budapesta. Olympique Lyon şi Barcelona s-au duelat pentru trofeul suprem, care a ajuns în vitrina campionaei en-titre, Lyon. Finala s-a jucat încă din minutul 15, când gruparea din Hexagon avea deja 3-0. S-a încheiat 4-1, iar franţuzoaicele ajung la 6 trofee, dintre care 4 consecutive.