Vreme schimbătoare în februarie
15.02.2021

Vremea se schimbă de la o zi la alta, variatiile punând la grea încercarea sistemul imunitar, mai ales într-o perioadă aflata sub presiunea pandemiei.
Astfel, deși valorile termicie vor înregistra o ușoară creștere încadrându-se, cumva, în normalele acestei perioade, după data de 24 februarie, temperaturile vor scădea din nou.

In judetul nostru, saptamana debureaza cu vreme rece avand temperaturi scăzute mai ales noaptea, dar apoi se va încălzi.

Astfel, în intervalul 17 - 21 februarie, valorile termice se vor situa în jurul celor cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, în medie, de 6 - 8 grade şi minime, în medie, de până la -2 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se raceste usor mai ales noaptea, iar temperatura aerului nu va avea variaţii însemnate de la o zi la alta. Media temperaturilor maxime se va situa între 8 şi 11 grade şi media minimelor va fi cuprinsă între -3 şi 0 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 17 - 21 februarie.Se vor inregistra ploi si doar pe alocuri precipitatii mixte.