Vizită regală la Nădab!
22.07.2021

Astăzi, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au făcut o vizită cu caracter instituțional la sediul companiei Guala Pack Nădab.

Am fost onorați și bucuroși să îi avem în mijlocul nostru și să împărtășim aceeași viziune de susținere a inițiativei economice și a proiectelor sociale.

În prima parte a vizitei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat prima fabrică de producție a laminatului multistrat Guala Pack Laminates din Nădab unde s-au întâlnit cu reprezentanții și echipa companiei.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au fost impresionați de activitatea societății, de standardele de calitate și de producție și au apreciat în mod special implicarea și deschiderea companiei înspre proiectele de sustenabilitate socială, economică și ambientală. 

În continuarea vizitei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat a doua fabrică de producție Guala Pack Cheerpack, unde se produc ambalaje flexibile pentru industria alimentară și farmaceutică. 

Cuplul regal a fost întâmpinat de directorul general, Aniela Mladin și echipa de la Guala Pack împreună cu Anamaria Popa, reprezentanta Cetății Voluntarilor din Arad și Valentin Savusca, preot la Parohia Ortodoxă Română Miniş. 

#gualapack  #vizitaregala  #cetateavoluntarilor