VIDEO | Balint, confruntat de fani după eșecul cu Iașiul: „ Indiferent cine va fi în teren, UTA va rămâne 100% în Liga 1.”
09.05.2021

După înfrângerea cu Politehnica Iași, antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, a discutat cu suporterii utiști în fața stadionului „Francisc Neuman”. „Sunt lucruri pe care și eu încerc să le înțeleg, și eu sunt într-un proces de dezvoltare personală, la fel ca și clubul. Nu e important Balint, nu e important Stana, X sau Y, important e ca acest club să aibă continuitate la nivel de Liga 1, iar apoi se vor putea regla foarte multe lucruri, pentru că este o perioadă de pregătire normală, de cinci săptămâni, cu meciuri amicale, se pot face toți pașii necesari, indiferent cine va fi antrenor la vară. Eu ce pot să spun e că această echipă, indiferent cine va fi în teren, va rămâne 100% în Liga 1. Sunt lucruri pe care le gestionez, s-au vorbit tot felul de lucruri, s-a spus că nu stăpânesc vestiarul, dar s-a văzut la meciul cu Astra că suntem toți uniți. Se întâmplă și lucruri precum cel de astăzi, poate e mentalitatea românească, nu știu. Sunt anumite lucruri, există niște prime importante care se pot lua la sfârșitul campionatului, în funcție de locul pe care îl ocupăm.” le-a spus tehnicianul echipei arădene celor aflați în fața arenei.

Adrian Petre a făcut un nou meci sub așteptări astăzi, ratând două dintre cele mai importante ocazii ale UTA-ei: „Aceștia suntem și aceștia trebuie să fim până la finalul campionatului. Petre este jucător sub vârstă, noi la momentul acesta avem trei jucători sub vârstă, trebuie să încep cu doi și să termin cu unul, dacă îl schimb pe unul cu un senior, trebuie să am dublură pentru celălalt. Astăzi l-am băgat pe Petre pentru că Denis Rusu era puțin ieșit din joc. Al patrulea junior în momentul acesta este Negoescu, un copil de 2003. Nu mai am soluții din acest punct de vedere.” a fost replica lui Balint în legătură cu elevul său, revenit la Arad în această iarnă.

Arădenii mai au două meciuri în play-out, duminică, 16 mai, de la ora 14:00 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș și joi, 20 mai, de la ora 20:30, la Voluntari. Arădenii au 28 de puncte, cu cinci mai mult decât Viitorul și Voluntari, echipe aflate în acest moment pe locurile care merg la baraj, însă ambele formații au un meci mai puțin față de „roș-albi”.