VIDEO. Antrenorul UTA-ei, în lacrimi la conferința de presă
16.05.2019

UTA Arad a reuşit să se impună astăzi, în penultimul meci disputat acasă în actualul sezon de Liga a 2-a. Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc a trecut cu 2-1 de Aerostar Băcau după ce în prima repriză nu a jucat mai nimic.

Ionuț Popa, antrenorul principal al formaţiei arădene, trece printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme de sănătate. Atât în timpul meciului, cât şi la conferinţele de presă după finalul jocului, antrenorul secund, Cristi Păcurar i-a preluat atribuţile. Astăzi, la întâlnirea cu reprezentanţii presei, Păcurar a fost vizibil emoţionat şi a plâns după ce a fost întrebat de comunicarea cu experimentatul technician.

“Haideţi să schimbăm subiectul. Nea Popică are toate meritele în momentul în care câştigăm. El este cel care a adus jucătorii, care a vrut să creeze această echipă,” a declarat Cristi Păcurar în timpul conferinţei de presă.

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa au început în luna ianuarie, iar de atunci ele s-au acutizat. După 35 de etape scurse din Liga 2, UTA se situează pe locul 8 cu 47 de puncte. După victoria de astăzi, cu Aerostar Bacău, arădenii s-au salvat matematic de la retrogradare.

VIDEO din timpul conferinţei: