Victorie Istorică pentru Arad în Prima Partidă a Seriei cu Sf. Gheorghe - Cum pot Evita Galben-Albastrele un Meci Decisiv
31.03.2024

FCC Baschet Arad se apropie de Finala Ligii Naționale după o Absență de un An - Detalii despre Retur și Bilete

Conținut:

Aradul a făcut un pas uriaș spre finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, obținând o victorie crucială în deplasare împotriva echipei Sf. Gheorghe, prima din seria „două din trei”. Aceasta este prima victorie a echipei în deplasare împotriva adversarilor de la Sf. Gheorghe din 2014, o performanță remarcabilă!

În Așteptarea Returului:

Meciul decisiv se va juca joi, 4 aprilie, la ora 19.00, la sala Victoria din Arad. Biletele sunt disponibile online și la sala de sport, cu prețuri accesibile pentru toți suporterii. Până în prezent, s-au vândut aproximativ 250 de bilete, iar entuziasmul fanilor este palpabil.

Echipa locală, care a jucat ultima dată finala Ligii Naționale în sezonul 2021/2022, își propune să întrerupă dominanța de nouă ani a adversarelor de la Sepsi și să câștige titlul pentru prima dată din 2013.

Cu o abordare strategică și un sprijin masiv din partea fanilor, echipa arădeană este pe cale să facă istorie în baschetul feminin românesc.