UVVG, accent pe digitalizare
24.06.2020

Continuând tradiţia ultimilor ani şi adaptându-se cerinţelor actuale de digitalizare, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad participă la prima expoziție educațională ce reunește, în mediul online, universitățile si tinerii dornici să se dezvolte personal și profesional.


Astfel, în perioada 25-27 iunie 2020, UVVG Arad va fi vizibilă la târgul virtual High Edu Romania, prescurtat HE.RO, cu ofertele educaţionale pentru programe de licenţă (41, la număr), masterat (25) şi doctorat (2), din cadrul celor șase facultăţi: Facultatea de Medicină; Facultatea de Medicină Dentară; Facultatea de Farmacie; Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Educaţie Fizică şi Sport; Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie; Facultatea de Ştiinţe Juridice.

Pentru prima oară în acest spaţiu virtual, tinerii vor avea acces la informații despre viața de student, opțiunile de cazare și programele de voluntariat direct de la reprezentanți ai facultăților. Târgul reunește și companii de consultanță educațională care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori care oferă o varietate de cursuri și specializări, precum și companii care își prezintă oportunitățile de internship și carieră.


Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest "Vasile Goldiș" din Arad a declarat citam:

,,Nevoia de evoluție și performanță în noile condiții sociale ne-a inspirat să participăm la primul târg educațional virtual, care adună exclusiv universități și educatori din România. Avantajul de a pune la dispoziția vizitatorilor programele educaționale ale facultăților universităţii noastre, din mai multe domenii de studiu, accesibile cu un singur click, fără bariere materiale, de timp sau spațiu este important atât pentru noi, cât și pentru viitorii studenți UVVG Arad", incheiat citatul.