UTA Suferă Primul Eșec din Sezon pe Stadionul Ion Oblemenco
20.07.2024

Egalitatea fragilă a primei reprize a generat speranțe

Jocul utiștilor a fost destul de slab, marcat poate si de oboseala deplasării. Cu mai mulți jucători având evoluții slabe în prima repriză (Omondi, Costache și Pedro), roș-albii au rămas datori la capitolul fotbal. În minutul 35, Zajkov a deschis scorul pentru Craiova, dar inspirația oltenilor părea să se epuizeze rapid. Ezekiel, absent în meciul cu Rapid, a restabilit egalitatea, cu o pasă decisivă de la Van Dourmen în minutul 45, oltenii pierzând avantajul fragil.


A doua repriză a marcat declinul UTA-ei

În minutul 58, Conte a tratat superficial prezența lui Bană în careul mic, care i-a pasat lui Paradela, acesta înscriind și aducând echipa lui Gâlcă din nou în avantaj. Nou-intratul Baiaram a tras pe spațiul porții în minutul 73, iar șutul său l-a pus în dificultate pe Popa, astfel că UTA a fost condusă cu 3-1. În minutul 92, Benga a redus din avantaj dintr-o fază fixă, Fabry fiind executantul cornerului. Replica Craiovenilor a venit rapid prin Mitriță, care în minutul 93 a stabilit scorul final al partidei la 4-2.


Speranțe pe Teren Propriu cu U Cluj

UTA Arad pleacă învinsă de pe Stadionul Ion Oblemenco, dar își îndreaptă atenția către următorul meci pe teren propriu împotriva Universității Cluj, programat pe 29 iulie. Suporterii roș-albilor așteaptă o evoluție mai bună și o revenire în formă a echipei.


sursa foto: facebook/UTA Arad