UTA dă piept în amical cu campioana CFR Cluj, mâine la 15:00
10.10.2020

După remiza cu Clinceniul, UTA nu are meci oficial în acest weekend datorită partidelor echipei naționale, așadar „roș-albii” și-au programat un amical, mâine, la Cluj, contra campioanei CFR.

"Este un test util în această perioadă de întrerupere, în care încercăm să menţinem un ciclu cât se poate de similar cu cel din timpul competiţiei în care meciurile se succed săptămânal. Bineînţeles, jucăm împotriva celei mai puternice echipe din Liga I, campioana en-titre, chiar dacă în acest moment clasamentul nu spune acest lucru. Va fi un test, din punctul meu de vedere, foarte edificator pentru ce ne dorim noi pe mai departe.

Meciurile amicale, în această perioadă, sunt programate cu scopul clar de a urmări anumite progrese pe momentele jocului, dar şi implicarea jucătorilor, pentru că progresele pe aceste momente ale jocului nu pot fi obţinute decât cu implicare totală din partea jucătorilor. Avem nevoie să înregistrăm aceste progrese, până la urmă avem nevoie şi de rezultate, fie ele obţinute şi în amicale, pentru că iată, suferim; după şase etape suntem pe o poziţie destul de delicată în clasament.

Ne dorim, în primul rând, să îmbunătăţim calitatea jocului, joc care să ne permită în perspectiva imediat următoare şi obţinerea unor rezultate mult mai bune." a declarat tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint, referitor la importanța acestui meci.

Balint nu se va putea baza pe Klapan, Ioniță, Iacob, Hrezdac și Bustea, accidentați, dar nici pe Ilie și Hora, care vor absenta din motive personale

Confruntarea amicală va avea loc la baza „Napoca”, din cartierul Gheorgheni, la ora 15:00. În etapa următoare, arădenii au meci pe terenul lui Hermannstadt, în timp ce clujenii o înfruntă acasă pe FC Botoșani.